Inloggen
Geo- en e-dienstverlening

Geo- en e-dienstverlening


 4.6/5 Sterren (5)

Vacature Medewerker GEO-informatisering

  Willem Hartzuiker
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door Willem Hartzuiker in de groep Geo- en e-dienstverlening 1223 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Vacature Medewerker GEO-informatisering

  Is Geo-informatisering jouw passie

   

  Wie zijn wij?

  De gemeente Utrechtse Heuvelrug telt ongeveer 48.000 inwoners. De gemeente ligt in een prachtige groene omgeving, waarin de dorpskernen een eigen identiteit en cultuurhistorische waarde hebben. De kernwaarden dienstverlenend, omgevingsgevoelig en verantwoordelijk staan bij ons hoog in het vaandel. De gemeentelijke organisatie is volop in ontwikkeling. In 2015 wordt een reorganisatie doorgevoerd om antwoord te geven op de veranderde maatschappelijke context “Meer samenleving, minder overheid”. Hierdoor verandert ook de organisatiestructuur en wijze van dienstverlening. Onze dienstverlening richt zich op: faciliteren, regisseren en uitvoeren.

   

  Waar ga je werken?

  Je gaat werken bij de cluster Informatisering vallend onder afdeling Service Centrum van het domein Bedrijfsvoering, gehuisvest in Doorn. Het cluster bestaat uit vier adviseurs (strategisch, algemeen, Processen en GEO), een gegevensbeheerder en twee medewerkers GEO.

   

  Gemeenten staan als eerste overheid, en door overdracht van taken, voor steeds meer complexe strategische opgaven. Ontwikkelingen op rijks-, provinciaal en regionaal niveau volgen elkaar snel op. De gemeente wil haar dienstverlening voor de inwoners, bedrijven en instellingen moderniseren en effectiever maken. De verdere ontwikkeling van de ICT en in het bijzonder de digitale informatievoorziening dragen daar aan bij.

  Wij werken op basis van een Informatiebeleid- en uitvoeringsplan*. Eén van de projecten hierin is het project Modernisering GEO-applicatielandschap en hiervoor zijn wij per direct op zoek naar een

   

  Medewerker GEO-informatisering m/v

  Voor een periode van 2 jaar voor 36 uur per week

   

   

  Wat is het doel van de functie?

  Het meewerken aan de uitvoering van het project Modernisering GEO-applicatielandschap. Inzet voor andere GEO-vakspecialistische werkzaamheden is daarnaast mogelijk.

   

  Wat zijn je werkzaamheden?

  • Bijdragen aan de ontwikkeling van het beheer van generieke ruimtelijke gegevens, met  metadatering, documenteren, kwaliteitszorg, validatie en autorisatie.
  • Bijdragen aan de ontwikkeling en inrichting van de nieuwe GIS-viewers. Het inrichten van thema’s in de viewer, gebruik makend van de vele bronregistraties en het faciliteren van generieke GIS-functionaliteit voor specifieke processen.
  • Het samen met de andere GEO-medewerkers vervullen van de GEO-helpdeskfunctie, het geven van instructie aan gebruikers en het opstellen van gebruikershandleidingen.

   

   

  Wat vragen wij van je?

  • Een op het GEO-vak toegespitste MBO opleiding.
  • Een of twee jaar aantoonbare relevante werkervaring. Bij voorkeur binnen de (lokale) overheid.
  • Affiniteit met de gemeentelijke dienstverlening.
  • Ervaring met en interesse in het werken met verschillende databases. In het bijzonder Oracle (locator), SQL en MS Access, daarbij gebruikmakend van ETL-processen via FME.
  • Ervaring met en interesse in het werken met GIS en CAD-systemen.
  • Kennis van de gemeentelijke referentie (informatie-)architectuur en standaarden.

   

  Welke competenties heb je?

  Je werkt projectmatig, resultaatgericht en dienstverlenend. Je bent zorgvuldig en nauwgezet,  vasthoudend wat betreft het resultaat, maar flexibel in de omgang. Je werkt graag in teamverband,  bent klantgericht en in staat je te verplaatsen in de behoefte van de gebruiker van de GEO-producten.

   

  Wat bieden wij?

  Wij bieden jou een dynamische nieuwe baan met uitdagend werk, enthousiaste collega’s en flexibele werktijden. Deze vacature is tijdelijk voor de duur van 2  jaar en is gewaardeerd in salarisschaal 8 van de CAR – UWO. Het minimumsalaris (aanloopschaal) is € 1.874,- en het maximumsalaris is € 3.134,- bij een 36-urige werkweek. De vakantie-uitkering is 8% en de eindejaarsuitkering is 6%.

   

  Heb je interesse?

  Schriftelijk reageren, kun je tot uiterlijk dinsdag 27 januari via het onderstaande emailadres van de gemeente Utrechtse Heuvelrug: sollicitatie@heuvelrug.nl. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 14-25-BV.

   

  Heb je nog vragen?

  Neem dan voor vakinhoudelijke vragen contact op met Willem Hartzuiker, i-adviseur

  Geo-informatisering, 0343 56 56 00 of voor overige vragen met Romy van Domburg,

  P&O Adviseur, 0343 56 56 00.

   

  * Het Informatiebeleidsplan en Uitvoeringsplan is op onderstaand adres te downloaden.

  http://archief09.archiefweb.eu/archives/archiefweb/20140919212949/http://www.heuvelrug.nl/gemeente/raadsinformatie-brieven_44773/item/bijlagen-informatiebeleid_63899.html

   

  Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers