Geo- en e-dienstverlening

4.6/5 Sterren (5)

Themawerkgroep Geo- & e-dienstverlening publiceert Geo-koffer

Janneke van der Kruk
    • iedereen (publiek zichtbaar)
    Door Janneke van der Kruk in de groep Geo- en e-dienstverlening 798 dagen geleden Reacties (2)

0/5 Sterren (0)

De themawerkgroep Geo- & e-dienstverlening van het Gemeentelijk Geo-Beraad heeft zich gebogen over de vraag op welke wijze je als geo-man of -vrouw het beste aan de slag kan gaan om het gebruik van geo-informatie binnen je organisatie te stimuleren. Ze hebben hierbij gekeken naar het sociaal domein en hebben een aanpak geformuleerd.

De Geo-koffer bevat een concreet plan van aanpak en bijbehorende presentaties waarmee je concreet aan de slag kan. Via onderstaande links kun je de verschillende onderdelen van de Geo-koffer downloaden. De Geo-koffer wordt tijdens de GGB najaarsbijeenkomsten 2015 gepresenteerd en uitgereikt.

De themawerkgroep roept een ieder op om met de Geo-koffer aan de gang te gaan en eigen voorbeelden en aanvullingen onderaan dit bericht te plaatsen

Geo-koffer

Onderdelen van de Geo-koffer:

Zie ook het persbericht.

Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
      • Janneke van der Kruk
        Janneke van der Kruk 792 dagen geleden

Andere tip van Rijssen-Holten: gebruik  de mensen van volkshuisvesting, RO en concern control. De eerste kunnen je helpen de brug te slaan. Zij kennen het sociaal domein beter en zijn thuis in GIS. Concern control niet, maar die gaan over de centen en kunnen je wat dat betreft wel daar waar relevant introduceren en naar voren schuiven.

• Janneke van der Kruk
          Janneke van der Kruk 795 dagen geleden

Na de presentatie van de Geo-koffer in Zwolle tijdens de GGB bijeenkomst Oost op 8 oktober 2015, kreeg ik onderstaande aanvulling vanuit de gemeente Rijssen-Holten toegestuurd:

Deze toeristenkaart is op een (eenvoudige) manier met Qgis gerealiseerd.

Gemeente Rijssen-Holten, Gerard Fokker bedankt voor deze aanvulling.

Wie volgt en plaatst zijn eigen voorbeelden?

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers